Tuesday, October 15, 2019

Pentas maya merupakan satu platform bagi melahirkan seni persembahan secara terus menerus (live streaming) menerusi Laman Website official kami : www.pentasmaya.com

Showcase LIVE Streaming Merentas Maya bersama Zamani akan diadakan pada 2hb Mei 2018 jam 9.00PM sehingga 10.00PM. Dapatkan tiket login id di www.pentasmaya.com. Tiket login id amat terhad dan boleh pre booking dahulu. Harga tiket live streaming adalah RM30.00 sahaja. Dapatkan juga segera tiket terhad bagi para penonton yang berminat untuk melihat showcase Zamani di Warisan Hall Studio Sijangkang.

Untuk bagi para penonton yang ingin menonton secara PPV Live Streaming Showcase Zamani di Internet sila layari laman web www.pentasmayalive.com untuk dapatkan Id login.

Kaunter Pembayaran Online akan dibuka pada 27hb April 2018 di www.pentasmayalive.com untuk yang ingin menyaksikan di laman web.

Bagi mereka yang ingin menyaksikan secara live di Warisan Hall Studio Sijangkang Tiket boleh diperolehi di Warisan Hall Studio Sijangkang atau di Cova Square Kota Damansara.

Bagi peminat yang ingin menyaksikan bintang kegemaran mereka beraksi . Untuk info, Showcase berlangsung di Warisan Hall Sijangkang,Teluk Panglima Garang, Selangor. Harga adalah RM 30 sahaja bagi on line streaming dan live berada di studio warisan Hall. Pintu masuk akan dibuka seawal jam 8.00 malam manakala Showcase akan bermula pada jam 9.00 malam.

Untuk membuat pembayaran Tiket Showcase Zamani boleh dibuat:

Harga Tiket Showcase Zamani RM30

Maklumat Syarikat: Mobilewerkz Technologies Sdn. Bhd.

Akaun CIMB : 8009199783

Sila sertakan SLIP bukti pembelian anda dan whatsapp ke nombor berikut: Contoh Pembayaran Klik di Sini

Whatsapp: 019-2175410

atau

Whatsapp: 011-51881855

Sila nyatakan pilihan anda DI WHATSAPP :

A. MENONTON LIVE DI WARISAN HALL SIJANGKANG

B. MENONTON LIVE STREAMING di laman web www.pentasmayalive.com

Selepas membuat pembayaran pihak kami akan menghubungi anda untuk pengesahan.

Lokasi Warisan Hall Studio Sijangkang :

1450 Batu 8, Lorong Bahagia, Kampung Sijangkang, 42500 Telok Panglima Garang, Selangor

Untuk sebarang pertanyaan mengenai tiket Showcase Zamani. Sila isikan ruangan kosong dibawah.

[recaptcha]